5 Tips om jouw zakelijke evenement te laten slagen

1. Maak het publiek vooraf enthousiast

Het bedrijfsevenement is voor het hele team cheap generic viagra. Denk dan ook je publiek. Waar hebben zij behoefte aan, wat prikkelt hen? Enthousiasmeer hen al voorafgaand aan het evenement. Deel vooraf wat het voor hen interessant maakt om bij deze dag aanwezig te zijn.

2. Breng je boodschap origineel

Verras je publiek met leukesprekers, een pakkende video, laat iemand onverwachts uit het bedrijf aan het woord, of misschien wel een klant? Of koppel een leuk en relevant thema aan de dag
Misschien kun je nog een leuk en relevant thema koppelen aan deze dag.

3. Wat is de belangrijkste boodschap van de dag?

Investeer in een goede voorbereiding met de sprekers. Laat sprekers vooraf hun presentaties/verhaal op elkaar afstemmen. Let er ook op dat ervoldoende pauzes zitten tussen de sprekers, zodat de aandacht van het publiek niet verslapt.

4. Maak het interactief

De spanningsboog van de concentratie is meestal na 15 minuten al voorbij. Enkel stilzitten en luisteren maakt het dodelijk saai. Het publiek wil ook meedenken. Er zijn genoeg creatieve interactieve oefeningen. Dit brengt ook een stukje spanning op de dag.

5. Follow-up: hoe houd je contact met je publiek?

Je wilt dat het publiek alle kennis en ervaringen van deze dag vasthouden vsprtwf. Deel de informatie en foto’s met het publiek. Stuur na een paar weken een leuke video follow-up met de boodschap van het evenement, om zo mensen op een positieve manier te herinneren aan deze dag.